Beroepsopleiding tot spiritueel bel en chat consulent

Binnen 1 maand op professionele platforms aan het werk als Spiritueel Belconsulent. Fijn en zinvol werk dat je voldoening geeft. Je werkt met een verzorgde organisatie en met fijne collega’s. Een eigentijds beroep waarin je vanuit huis je eigen inkomen kunt realiseren. Een opleiding vol spiritualiteit, zelfontwikkeling en praktische handvaten. Je leert professioneel te werken met de Tarot, het lezen van foto’s en voorwerpen en je ontwikkelt je mediamieke vermogens. Het mediumschap wordt uitgebreid beoefend. Je bent intensief bezig met het ontwikkelen en vormgeven van je helderziende, heldervoelende en invoelende kwaliteiten. Je leert meerdere meditatie technieken intensief kennen.

 

Doe mee voor 0 euro! Begin in oktober 2017 en wij bieden je een unieke kans om van je passie je beroep te maken. Ben jij al heel lang geïnteresseerd in het paranormale, het spirituele en ‘weet’ je vaak van te voren hoe iets zal verlopen? Je kunt instromen in 2017. Natuurlijk hebben wij onze voorwaarden, maar die zijn heel logisch. Zo zullen wij een paranormale screening doen om je talent te beoordelen en wordt er van je verwacht dat je tijdens de opleiding fungeert op onze spirituele bellijnen. Wij willen het beste voor jou en voor ons. Kwaliteit, integriteit en een goed contact met de spirit world, de engelen, jouw ziel. We willen je leren om als medium te werken. Door het geven van readings groeit je vertrouwen en zul je ondervinden hoe mooi dat is. Je kunt je potentieel optimaal benutten. Heb jij aanleg, talent voor het paranormale? Doe er iets mee en volg vanaf nu je eigen pad.

Begin nu een opleiding bij Paradidakt

Start nu je beroepsopleiding bij Paradidakt. Paradidakt investeert in jou! Tijdens de opleiding fungeer je als spiritueel belconsulent voor 4 maanden tijdens de kennismakingsperiode. Paradidakt ziet het als een goede investering in jou maar ook in haarzelf om kwaliteit op de bellijn te waarborgen.

De Stichting Paradidakt zet zich al sinds 1980 in om het alternatieve, therapeutische en spirituele laagdrempelig te maken zodat zoveel mogelijk mensen er kennis van kunnen nemen. Daarom biedt Paradidakt sinds een aantal jaar een geweldige aanbieding voor mensen die een alternatieve beroepsopleiding willen volgen. Wil jij de beroepsopleiding tot hypnotherapeut volgen? Of wil jij de beroepsopleiding tot spiritueel bel en chat consulent volgen? Maar ben je bang dat de kosten je te hoog worden? Maak dan nu gebruik van deze nul euro aanbieding.

Meer informatie

Wil je meer informatie of iets vragen? Neem dan contact op met Marianne van der Wilk door te bellen of te Whatsappen:

0645096622

De enige en complete beroepsopleiding tot professionele helderziende

De opleiding tot spiritueel Bel/Chat Consulent is een allround paranormale training en bewustwording. De opleiding bestaat uit negen lesdagen in het Paradidakt Centrum in Zoetermeer.

 

Marianne in het Arthur Findlay College

Opleiding tot medium

Samen aan het werk om je paranormale, mediamieke, spirituele talenten te ontwikkelen. Mediumschap is een belangrijk onderdeel, tijdens deze opleiding maak je grote vorderingen in je paranormale ontwikkeling. Je leert werken met verschillende orakelen tijdens de opleiding. Tools waarmee je levensvragen van cliënten kunt beantwoorden. Tijdens de opleiding ontwikkel jij jouw (beginnend) mediumschap onder deskundige begeleiding van het Paradidakt Team. Marianne van der Wilk, hoofddocente heeft masterclasses gevolgd op onder meer het Arthur Findlay College en heeft jarenlange ervaring in het geven van workshops en opleidingen. Je maakt grote stappen in spirituele zelf ontwikkeling. Je intuïtie, je helderziendheid, je heldervoelendheid, en je paranormale vermogens verdiepen zich enorm.

 

Het grote leslokaal

Kosten

Deelnamekosten beroepsopleiding tot Spiritueel Bel consulent 2017/2018. De totale deelnamekosten van de beroepsopleiding tot Spiritueel Bel en Chat consulent bedragen € 675,- maar 600 euro hiervan wordt geïnvesteerd in jou als je de kennismakingsperiode loopt en een investeringsovereenkomst met ons aangaat. De overige 75 euro betreffen materiaalkosten en dienen wel afgerekend te worden.

  • De lesdagen zijn inclusief  koffie, thee, fris en koekjes.

 

Studenten tijdens de opleiding

 

Lesmateriaal:
  • Tarotkaarten
  • Meditatie Cd’s

Inschrijvingen en meer informatie Wij zijn van mening dat onze opleiding een persoonlijk en energetisch belangrijk proces is. En wij willen heel graag dat je er ook alles uithaalt wat erin zit.

 

Marianne van der Wilk met Doreen Virtue en Radleigh Valentine

 

Les data 2017 Woensdagen: 8 november, 22 november, 29 november, 2/3 december (beursweekend, je wordt verwacht 1 dag mee te draaien), 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april

Een student geeft kennismakingsconsulten op de Paranormaal Beurs

 

Kennismakingsperiode op de Helderziende Lijn, open dagen en de Paranormaal Beurs Tijdens de beroepsopleiding tot Spiritueel Bel & Chat consulent is tevens een kennismakingsperiode op helderziendelijn.net. Je krijgt een eigen profiel op ons platform en wordt begeleid in alle facetten van het werken op een professionele spirituele hulplijn. Jethro, floormanager van de helderziendelijn, begeleidt je. Hierdoor doe je ruime ervaring op in het geven van een professioneel spiritueel consult met gebruikmaking van de engelenkaarten, de tarotkaarten en je mediamieke inzichten. Ook doe je ervaring op op de grootste spirituele beurs van Nederland, het Paranormaal Alternatief, de Broodfabriek. Op deze drukbezochte beurs hebben wij een grote stand waar je alle gelegenheid krijgt om in een beschermde omgeving consulten te geven aan het publiek van deze beurs.  De kennismakings periode duurt vier maanden.

Vergoedingen door UWV of bijstand
Als je een uitkering hebt bij de UWV dan kun je vragen aan je contactpersoon bij het UWV of je in aanmerking komt voor scholing bij scholingsinstituut Paradidakt. Paradidakt heeft een landelijke overeenkomst scholing met het UWV. Kies voor reïntegratie in de samenleving door te gaan werken in de alternatieve sector en volg daarmee je eigen weg. Zit je in de bijstand? Ook dan kan het zijn dat je contactpersoon het een goed idee vindt als je reïntegreert door een opleiding te doen bij Paradidakt. Bekijk het scholingsaanbod dat Paradidakt in samenwerking met andere erkende en geaccrediteerde CAT opleidingsinstituten aanbiedt. Van MBO beroepsopleidingen tot cursussen en workshops zijn te volgen om je op te leiden of bij te scholen. Paradidakt staat voor het beste in alternatief en complementair Nederland en garandeert je de beste kwaliteit sinds 1980. Misschien schuilt er een goede hypnotherapeut of consulent in jou? Onderzoek het en bekijk het scholingsaanbod en laat je inspireren. Jij kunt als alternatief werker financieele onafhankelijkheid bereiken en je plek weer innemen in de maatschappij.

Kan iedereen een medium worden?
Grote kans dat als jij je tot onze opleidingen voelt aangetrokken, je er ook aanleg voor hebt. In onze ervaring is het vooral door angst dat iemand denkt deze opleiding niet te kunnen. Als je twijfels hebt of je wel of niet geschikt bent, kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Studenten geven consulten tijdens hun kennismakingsperiode op de open dagen van Paradidakt

 

Wordt de opleiding vergoed? Dat is mogelijk maar afhankelijk van een aantal factoren. De opleiding kan vergoed worden door de gemeente (bijstandsuitkering). De vergoeding van de opleiding wordt beoordeeld door je contactpersoon bij de bijstand. Maak hiervoor een afspraak met Marianne van der Wilk. Je kunt haar telefonisch of via Whatsapp bereiken op 06-450 966 22. E-mailen kan ook naar: wilk@ziggo.nl

Is het opleidingsinstituut erkend/geregistreerd? De Stichting Paradidakt staat geregistreerd bij het Centraal Register Kortdurend BeroepsOnderwijs (CRKBO). De Stichting Paradidakt is erkend als CAT opleider door het Collectief Alternatief Therapeuten.

Is de opleiding erkend/geregistreerd? De stichting Paradidakt staat geregistreerd  bij het Centraal Register Kortdurend BeroepsOnderwijs (CRKBO).

Docent: Ervee van der Wilk Ervee is hoofddocent van de Tarottraining en is mede-docent bij de onderdelen pendelen, mediumschap. Hij verzorgt het huiswerk van de totale opleiding.

Docent: Jethro van der Wilk Jethro is floormanager van de Helderziende Lijn en hij zal hierover praktijkgericht lesgeven tijdens de opleiding tot spiritueel belconsulent. Jethro is je begeleider bij je kennismakingsperiode.  Jethro verzorgt  de live meditatie muziek tijdens de lesdagen en doet live de meditatie sessies met de groep.

Wat kan ik als ik klaar ben? Na afloop van de basis beroepsopleiding tot Spiritueel Belconsulent kun je direct aan de slag als Spiritueel Bel & Chat consulent. Je bent nu een gediplomeerd Spiritueel Bel & Chat consulent.

Inschrijven

Als je deze beroepsopleiding wilt volgen schrijf je dan hieronder in, door gebruik te maken van het inschrijfformulier. Na het indienen ben je officieel ingeschreven. Wil je eerst wat meer informatie bel of chat dan met Marianne op Whatsapp:  06-45096622 (van 09:00 tot 12:00) email: wilk@ziggo.nl  Twijfel je aan je capaciteiten? Neem dan ook eerst contact op met Marianne.

Inschrijven beroepsopleiding tot spiritueel bel/chat consulent

Nieuw veld

Nieuw veld

Bitnami